Om oss


Om Andersen-CC

Navnet mitt er Sissel Andersen og er eier av Andersen Coaching og Consulting AS (Andersen-CC).


Jeg er genuint opptatt av hva som driver og motiverer den enkelte. Hva som gir mening, energi, mestring og glede i hverdagen. Mine erfaringer er at når jeg får brukt mine beste styrker hver dag - opplever jeg et høyt engasjement og trivsel både på jobben og i fritiden.   


Andersen Coaching og Consulting AS  bistår i utviklingsprosesser, både for privatpersoner og næringsliv. For privatpersoner handler dette om personlig utvikling og selvledelse. For næringsliv handler det om organisasjonsutvikling gjennom, for eksempel, individuell ledercoaching og teamcoaching.


Jeg har jobbet som selvstendig næringsdrivende siden 2016. Overgangen var stor fra å gå fra en trygg og god arbeidsgiver (Gjensidige Forsikring) til å stå på helt egne bein. Reisen så langt har vært lærerik og givende. Jeg er takknemlig for at min erfaring og kompetanse kommer til nytte i mitt arbeid med mine kunder. 


Bak meg har jeg betydelig erfaring i ledelse, omstilling- og endringsprosesser, salgsledelse, endringsledelse, kommunikasjon, konflikthåndtering og personalledelse for både store og mindre grupper.


Jeg har vært grunder, bygget og drevet  et overnattingssted med møte- og selskapslokaler. Og som mange andre under pandemien, fått erfare hvordan det er å drive business i usikre tider. 


Videre har jeg lang erfaring fra toppidrettsmiljøet, både som utøver, trener og leder.


Formelle bakgrunn er økonomi-studier ved handelshøyskolen BI. Coachutdannelsen fra BI og Erickson Coaching Nordic og har følgende sertifiseringer:


Professional Certified Coach (PCC) ICF.

Erickson Certified Professional Coach (ECPC) og Team Coach. 

Certified Gallup Strenghts Coach.

e2grow Certified High Performing Team Coach.


Møt mine samarbeids-partnere

Karin Range

STRENGTHS ble startet avKarin Range, Norges første Gallup Certified Strengths Coach i 2015. Karin Range har over 30 års bakgrunn som leder fra forlagsbransjen, Gyldendal, Egmont og Cappelen Damm. Hun er lidenskapelig opptatt av at alle mennesker skal få gjøre det de er best på og at leder, individ, team og organisasjon skal levere til høyeste potensial, kvalitet og inntjening.


karin@strengths.no

+47920 51 958

Christian Holst

Christian Holster Danmarks første Gallup Certified Strengths Coach (2016). Han er ansvarlig for selskapet Strengths.dk og jobber med ledelse og HR med fokus på team-utvikling og ytelsesoptimalisering, basert på styrker og positiv psykologi. Han er også sertifisert i DISC, MBTI/ TI & Belbin.


ch@strengths.dk

+45 236 01 213